«Нічні пригоди» Олександра Товстенюка: що про це пишуть в Facebook

«Нічні пригоди» Олександра Товстенюка: що про це пишуть в Facebook
У Луцьку патрульні поліцейські зупинили голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка (на фото).

Це трапилося увечері 30 липня на проспекті імені Василя Мойсея, повідомили Інформаційному агентству ВолиньРost очевидці.

На місці проходити тест на вміст алкоголю в крові він відмовився, тож освідування провели в наркодиспансері.

Ця новина попри пізню недільну пору облетіла більшість ЗМІ регіону та спровокувала дискусії у Facebook.


Інформаційне агентство ВолиньPost зібрало найцікавіші коментарі:

Володимир Вдовенко

Оце цікаво чим це кінчиться. По ходу поліція після цього удара на себе накликала... Палицю. Ждемо хід у відповідь. Ото умора буде)


Тетяна Гвоздецька

І що? Замнуть) колишній президент був зеком, але це народ не збунтувало)


Олександр Вінчук

Драгер поломаний на 101%!


Богдан Климчук

О знову черговий суддя виправдає. Буде або несправний прилад, або прийом ліків, або перепиття кефіру. Якщо із шестіркою Волянюком зам'яли, то тут поліцейських щемитимуть по повній програмі. Тому громадськості потрібно підтримати в даному випадку патрульних їм зараз буде нелегко. Патрульна поліція Луцька молодці, так тримати!

Надія Чайковська

А я вважаю, що це чітко продумана провокація, бо Олександр Товстенюк є членом впливової та авторитетної протестантської церкви, вчення якої забороняють вживання та тим більше зловживання алкоголем за кермом. Ви ж знаєте, що у віруючих все чьотко і за гріх прийдеться атвєтіть додатковою десятиною. От побачите, він не винен і суд це усім доведе. Впевнений, що це полювання на УКРОПІВЦІВ. Пам'ятаєте як з Олександром Волянюком було... Теж була провокація і суд усім це довів.


Сергій Мельничук

Прикіньте який переполох зараз в луцьких суддів. Всі бояться, що їм дадуть справу Віталійовича :)


Юрій Сковорода

По стопам Волянюка пішов. Чому всі Саши з прізвищем на ....нюк бухають за кермом?


Наталія Динько

От про що писали б і що б постили опоненти УКРОПу, якби Товстенюк їхав тверезий?


Ростислав Ганейчук

Хто ще не повідомив, що сталася пригода з Товстенюком? Поспішайте(

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От реально по відео нічого не зрозуміло, офіційної інформації від поліції теж немає. А вже шороху навели. Експерти всі.
Відповісти
а може він в машині бухав, а що бухати в машині заборонено ?
Відповісти
А де ж ваша свідомість "дописувачи" у мордокнизі? Ви ж так про Європу і цінності валаєте, де всі рівні перед законом і починаєте про різні "провокації" писати? :) Був у наркодіспансері, виявили вміст алкоголю, був за кермом - вам мало???!!! Покарання на всю "катушку" чи ви чекаєте, щоб чиєсь життя обірвалось через таких Товстенюків-Волянюків?! На минулому тижні не засудили мерзотника, що збив жінку і сиротою залишилась дитина, а він прокурорський батько... ви таких наслідків хочете "захіснички" епрст!!!
Відповісти
Якщо сів за кермо напідпитку, то значить не вперше. Вперше упіймали. Значить цього разу стежили. Якщо хтось спромігся організувати стеження, то нехай організує нагляд за призначенням та виконанням покарання. Це понад 10000 грн. штрафу та рік без водійських прав. Якщо розібратись, то для збереження якогось авторитету самого та фонду Палиці буде за краще погодитись на покарання. Якщо «відмажуть», то це згодом «боком» почне вилазити Палиці, УКРОПу і кандидату у мери Поліщуку. Тобто маємо не просто пригоду, а тест на наявність розуму, сумління, а не тільки грошей.
Відповісти
"Святий", і сімя "свята", а п*є за кермом. Можливо, їхав від пані курви? Іпримусила випити? А волянюк замовк, пропав, як ніби провалився в унітаз і змив за собою воду.
Відповісти
це наша поліція аж 0.23 проміле це такий порушник.!? дітей сварив . забагато повітря вдихнув. - нам потрібно цього чоловіка зловити перед виборами ( так він не там став .0.23 забагато квасу чи шампанське келих-всім очевидно що це упереджене замовлення-чи не забагато уваги -так є і інша сторона краща --справи зроблені ним то їх неиа
Відповісти
Останні новини
«Нічні пригоди» Олександра Товстенюка: що про це пишуть в Facebook
31 липень, 2017, 09:40