У справі Мігаса оголосили перерву

У справі Мігаса оголосили перерву
Луцький міськрайонний суд оголосив перерву в судовому засіданні у справі Володимира Мігаса, який в стані алкогольного сп’яніння збив автівкою підлітка Влада Андрушківа на пішохідному переході.

Про це йшлося під час судового засідання в Луцькому міськрайонному суді в понеділок, 31 липня.

На початку судового засідання суддя Михайло Квятковський розглянув клопотання учасників процесу. Так, до суду надійшло клопотання щодо відкладення розгляду кримінальної справи від батька Владислава Андрушківа Володимира через незадовільний стан його (батька, - ред.) здоров’я.

Також прокурор подала клопотання про продовження строку дії покладених обов’язків на обвинуваченого Володимира Мігаса, зокрема, на заборону виїзду із Луцька.

Натомість захисник Мігаса розповів, що нині вирішується питання про перевезення постраждалого Андрушківа до Польщі на лікування, а це потребує організаційних моментів і виїзду в інші області для Мігаса.

Законний представник Владислава Андрушківа зауважив, що до нещодавно до державної фіскальної служби у Волинської області звернувся Мігас щоб припинити підприємницьку діяльність. Тому представник просить все ж обмежити можливість виїзду Мігаса до інших областей. Також представник постраждалого додав, що усі організаційні моменти пов’язані із транспортування Владислава до Польщі можуть вирішити представники обвинуваченого.

Після наради суддя вирішив дозволити Мігасу пересування Волинською областю. Також розгляд справи продовжать 25 серпня о 10:00.

Нагадаємо, 8 грудня п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Хлопець досі на лікуванні у Львівському військовому шпиталі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У справі Мігаса оголосили перерву
31 липень, 2017, 17:17