Голова правління фонду Ігоря Палиці визнав, що кермував авто напідпитку

Голова правління фонду Ігоря Палиці визнав, що кермував авто напідпитку
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк визнав, що кермував авто напідпитку, та зазначив, що йому соромно за ситуацію.

Йдеться про те, що в його крові, у той час, коли він перебував за кермом, виявили 0,23 проміле алкоголю при дозволеній нормі в 0,20, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Олександр Товстенюк розповів, що ввечері 30 липня він із рідними перебував у піцерії «Фелічіта», що на вулиці Стрілецькій. За вечерею дозволив собі слабоалкогольний напій.

«Попрощався з рідними, сів у авто та вирушив у напрямку дому через проспект Василя Мойсея. Біля управління СБУ патрульні, які їхали за мною, увімкнули проблискові маячки і зупинили авто», - пояснив він.

Підставою для зупинки стало порушення правил паркування поблизу «Фелічіти». Хоча, зі слів Олександра Товстенюка, окрім його авто, поблизу закладу стояло щонайменше три автомобілі.

«Мені пояснили причину зупинки, під час спілкування інспектор поцікавився, чи вживав я спиртне. Чесно зізнався, що так. Однак випив мінімум, та й минуло достатньо часу», - зазначив він.

Патрульні запропонували пройти тест на вміст алкоголю на «Драгері». Олександр Товстенюк погодився на тест, але наполіг, щоб зробили його лікарі в наркодиспансері. Там прилад показав 0,23 проміле при дозволеній нормі в 0,20.

Після цього повернулися на проспект Василя Мойсея, де лишилось авто. Забрати його приїхав давній друг та керівник ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

«До наркодиспансеру миттєво прибули активісти «Самооборони», «Національного корпусу», журналісти. Чи то на поміч патрульним, чи очікували якогось шоу – не знаю. Зрештою, вдячний їм за таку увагу до мене та до порушень ПДР в Луцьку. Гадаю, якби така увага активістів до порушників, як вчора до мене, була постійною, то за ніч поліцейські виявляли б багато дійсно нетверезих водіїв», - зазначає Олександр Товстенюк.

«До роботи патрульних претензій - жодних. Хлопці просто робили свою роботу, і я не заперечував своєї вини. Дуже прикра ситуація, бо насправді за 22 роки за кермом таке в мене вперше», – зізнається він.

Патрульні, своєю чергою, зауважують, що Олександр Товстенюк поводив себе адекватно та чемно, не грубіянив патрульним, жодних претензій з приводу його поведінки під час оформлення адміністративних матеріалів у правоохоронців немає.

Водночас Олександр Товстенюк визнає, що йому прикро через свої дії, якими він засмутив близьких.

«Ні в якому разі себе не виправдовую, хоч і перевищення незначне, та й почувався добре. Але все одно соромно. Найбільше - перед мамою, яка за мене переживає, і перед сином, якому я подав поганий приклад. Та й взагалі прикро перед людьми, які мене знають і поважають. Але свої помилки потрібно визнавати», – коментує Олександр Товстенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От в цьому випадку мені його шкода.... Бо це 100% підстава, хтось сидів спостерігав за ним і здав патрульним...
Відповісти
зворушлива до сліз історія
Відповісти
Панять, пргастіть і атпустіть... :)
Відповісти
А як ж віра баптістська?
Відповісти
А все ж таки спіймали на гарячому, але не відпирається і веде себе з гідністю, правильно вчинив. За це йому плюс! Не те що як деякі Зайці, які будуть викручиватися і нити з
шмарклями.
Відповісти
Бо на цей раз попався!?
Я його і раніше бачив в піцерії навпроти обл. прокуратури за келихом спиртного, а авто на зебрі припарковане!
Відповісти
Панове! Випила людина келих вина, не подумавши сіла за руль,щиро розкаялась.Що ж ви так вчепилися, як собака за кістку..... Чи такі безгрішні?!
Відповісти
..то яка допустима норма алкоголю в крові 0,20 (як ідеться в статті), чи всеж таки - 0,2 промілле???...(як по законодавству)
Відповісти
оця "неподумавша людина", могла керувати містом, щоб чекало лучан через неподумані дії???
вже ми бачимо, як неподумавший укроп керує...
Відповісти
Останні новини
Голова правління фонду Ігоря Палиці визнав, що кермував авто напідпитку
31 липень, 2017, 13:48