У Ковелі біля водосховища звалили будівельне сміття

У Ковелі біля водосховища звалили будівельне сміття
За п’ятдесят метрів від берега водосховища у Ковелі невідомі скинули в яму будівельні відходи, а неподалік звалили великі купи землі з уламками бетону та битої цегли.

Про захаращення навколишнього природного середовища проінформував громадський активіст Сергій Котік, – пише Район.Ковель.

У лютому 2016 року на цьому місці робітники різали дерева, що викликало спротив з боку місцевих жителів та активістів. Колишній депутат Ковельської міської ради Роман Ляшук, який проживає у сусідньому багатоквартирному будинку, пояснював, що дерева ріжуть на приватній ділянці цілком законно і навіть демонстрував ордер на знесення зелених насаджень, підписаний тодішнім начальником відділу комунального господарства виконкому Олександром Балаком.

За словами Сергія Котіка, земельна ділянка, на якій виявлено будівельні відходи, нібито належить Олександру Шайнюку.

«Будівельним сміттям вимощують територію біля водосховища. Це неподобство я також показував депутату Волинської обласної ради Олександру Омельчуку, який сказав, що у вівторок, 1 серпня, відбудеться засідання комісії облради з питань екології. Ковельчани спробують порушити проблему цього смітника на обласному рівні», – запевнив Сергій Котік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.