Екс-захисник «Шахтаря» не проти очолити «Волинь»

Екс-захисник «Шахтаря» не проти очолити «Волинь»
Екс-захисник «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук розповів про свої перспективи у тренерській роботі. Зокрема він не проти очолити луцьку «Волинь».

Про це повідомляє Футбол 24.

«Я хочу бути лише головним тренером. Не якимось там п'ятим-десятим, а лише головним. От є такі футболісти та тренери, які все життя на другорядних ролях у команді і практично ніколи ні за що не відповідають. Я не з таких, я себе бачу виключно головним тренером», - каже Шевчук.

«Диплом у мене є, я вчився, ще коли був гравцем. У мене є кілька дипломів, це не проблема. З маленькими дітьми працювати не хочу, хіба вже зі старшими, або з професійною командою. Так, досвіду у мене немає, але я знаю, що досягну цілі. Я коли ставлю перед собою ціль, то завжди досягаю її. Я не люблю перекладати відповідальність на інших, а завжди відповідаю за свою роботу сам», - колишній футболіст донецького «Шахтаря».

«Чи очолив би я «Волинь» у разі такої пропозиції? Так. Причому неважливо, у якій лізі. Я народився в Луцьку і часто там буваю, у мене там багато друзів. Це футбольний регіон, там багато гравців, якими потрібно займатись. Крім того, у Луцьку немає полів та інфраструктури для дітей. При всій повазі до Віталія Володимировича Кварцяного, у цьому напрямку він мало що зробив», – розповів Шевчук.

Нагадаємо, раніше Шевчук заявляв, що не проти розпочати тренерську кар'єру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.