На Волині згоріло 15 тонн сіна

На Волині згоріло 15 тонн сіна
Упродовж минулої доби підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області ліквідували три пожежі у Луцькому, Любомльському районах та місті Ковелі.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, о 23:47 у селі Боратин Луцького району через несправність пічного опалення зайнялася цегляна споруда. Не допустили її знищення працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Луцька, які за 7 хвилин локалізували, а вже за 42 хвилини остаточно ліквідували пожежу. Вогонь встиг лише знищити дах та пошкодити перекриття споруди.

О 00:10 у Ковелі на вулиці Незалежності виникло займання на території старого кладовища. Через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялися дошки і крокви, які за 20 хвилин загасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 4 м.Ковеля.

О 10:09 у селі Гуща Любомльського району на вулиці Колгоспній через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялася дерев’яна господарська споруда, де зберігалося сіно. 38 хвилин вогнеборцям знадобилося аби остаточно приборкати вогняну стихію, що знищила 15 тонн сіна та дерев’яну будівлю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині згоріло 15 тонн сіна
01 серпень, 2017, 10:25