«Прикінчимо тушок разом»: Ляшко підтримав відкликання депутатів у Луцькраді

«Прикінчимо тушок разом»: Ляшко підтримав відкликання депутатів у Луцькраді
Народний депутат України Олег Ляшко підтримав громадську ініціативу «Депутати, на вихід».

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

Так, Олег Ляшко поширив інформацію зі сторінки Громадська ініціатива «Депутати, на вихід» про те, що вдалося зібрати підписи за відкликання кожного з п’яти депутатів-«тушок». Лідером за кількістю підписів із відкликання залишився Євген Ткачук. За його відкликання підписалось 3108 лучан. Далі результати виглядають наступним чином: Олександр Козлюк – 3107, Аркадій Соломатін – 3103, Костянтин Петрочук – 3102, Сергій Була – 3101.

«Дякую жителям Луцька за небайдужість і підтримку. Прикінчимо тушок разом!» – прокоментував Ляшко допис.

Як відомо, 31 липня всі підписні листи передали до територіальної виборчої комісії. Тепер, відповідно до закону, ТВК має 20 днів на те, щоб перевірити правильність оформлення підписних листів, кількість підписів та інші критерії встановлені законом.

Після перевірки комісія має звернутися до керівних органів партії «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка та повідомити їх, що всі необхідні підписі зібрані. Після цього партії на своїх з’їздах мають прийняти остаточне рішення про відкликання своїх колишніх депутатів».

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко вигнав Аркадія Соломатіна, Костянтина Петрочука та Сергія Булу з Радикальної партії та пообіцяв, що позбавить їх мандатів.

«Знову моєму серцю завдано глибоку рану. Троє моїх однопартійців, депутатів Луцької міської ради Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Сергій Була продалися за подачки Ігоря Палиці – бізнес-партнера збанкрутілого олігарха Коломойського і зрадили нашу партію», – написав тоді він у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Прикінчимо тушок разом»: Ляшко підтримав відкликання депутатів у Луцькраді
01 серпень, 2017, 10:31