У Ковелі відремонтували одну з лікарень міста

У Ковелі відремонтували одну з лікарень міста
Інфекційне відділення Ковельської центральної районної лікарні відкрилося після капітального ремонту, який тривав півроку і обійшовся міському бюджету в майже 2 мільйони 400 тисяч гривень.

Привабливі інтер’єри, у коридорах та кабінетах — сучасне освітлення, що дозволить в подальшому економити енергоресурси, - пише ВРДНТСУ.


"Фактично після відкриття відділення у 1977 році ремонту тут і не було. Лише косметичні роботи. Зроблений цього року капітальний ремонт: фактично все було розбите — до цеглини. Замінили підлогу, стелю, двері та вікна. Красота! Зовсім інше відділення. Не порівняти з тим, що було. Це все зроблено для ковельчан, для наших пацієнтів. Як-то кажуть, вдома і стіни лікують. І ми будемо сподіватися, що наші стіни також будуть допомагати нам у лікувальному процесі, – розповів завідувач інфекційного відділення Борис Бегаль.

Міський голова Олег Кіндер подякував медикам, які у вільний від роботи час працювали на об’єкті та допомагали наводити лад.

За рік в інфекційному відділенні лікуються близько 2,5 тисяч пацієнтів лікарні. Серед таких — багато мам з маленькими дітьми.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі відремонтували одну з лікарень міста
01 серпень, 2017, 16:14