Волинян закликають долучитись до благодійного «Гаражного розпродажу»

Волинян закликають долучитись до благодійного «Гаражного розпродажу»
Під час родинного фестивалю «Family Weekend» відбудеться благодійний «Гаражний розпродаж».

До слова, захід пройде у парку імені Лесі Українки у Луцьку 12-13 серпня, - зазначають організатори.

Кожен може долучитися до Гаражного розпродажу шляхом надання власної речі на аукціон. Це можуть бути будь-які речі з гардеробу, м'які іграшки чи те, що більше вам не пригодиться, але що зможуть придбати заради благодійності інші.

Організатори продадуть ці речі під час аукціону під час «Family Weekend» у Луцьку, Володимирі-Волинському та Нововолинську під час таких же родинних фестивалів, що відбудуться в серпні та вересні цього року.

Кошти, виручені із благодійного Гаражного розпродажу на соціальному проекті «Family Weekend», представники Благодійного Фонду "Серце на долонях" долучать до придбання кювезу для недоношених новонароджених Луцького клінічного пологового будинку.

Сюди потрапляють дітки з усієї Волинської області, тому кожен може допомогти одразу тисячам маленьким волинян отримати шанс на життя та повноцінний розвиток.

До слова, кювез для новонароджених представляє собою апарат для недоношених дітей, де переважає штучний мікроклімат, необхідний не тільки для зігрівання немовлят, а й для запобігання втрати тепла. У знаходженні в кювезі потребують недоношені діти, вага яких становить трохи більше 1,5 кг, а також при більшій вазі, але при поганому утримуванні тепла.

Загалом, в рамках соціального проекту гості свята матимуть змогу відчути та побачити колорит п’яти країн світу, не покидаючи рідне місто, розважитися разом із родинами, знайти нових друзів та весело провести час.

Організатори заходу – команда «Майстерні успіху» Юлії Дейнеки.

Речі можна приносити за адресою: місто Луцьк, вул. Лесі Українки, 27, що навпроти Книжкового пасажу (вхід - через арку), також заїзд з вул. Гаврилюка, 1.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян закликають долучитись до благодійного «Гаражного розпродажу»
01 серпень, 2017, 17:06