Ковельський ветсанзавод досі без директора

Ковельський ветсанзавод досі без директора
На Волині продовжують пошуки директора філії ДП «Укрветсанзавод». Попередній в.о. директора Андрій Марченко звільнився за власним бажанням.

Про це повідомили під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у вівторок, 1 серпня.

«28 липня колишній в.о. директора підприємства Андрій Марченко звільнений за власним бажанням. Під час розгляду клопотань ковельським міським головою щодо можливості залучення певних осіб на цю посаду, було відхилено кандидатури. А директор потрібен», - зазначив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що потрібно продовжити роботу з підбору кандидатур на посаду директора Ковельського ветсанзаводу. За його словами, саме ця людина займатиметься ліквідацією цього підприємства.

«Потрібно продовжити роботу з підбору кандидатур на посаду директора. І саме цій людині доведеться приймати рішення про ліквідацію підприємства. Слово «ліквідація» не означає «закриття». Тому що припинивши діяльність, треба пройти процедуру ліквідації. А вона може затягнутись Але люди повідомлені про скорочення і йде процедура ліквідації. Лишається директор, головний бухгалтер, охорона. Але все це буде тільки після того, як вирішимо питання по підприємству», - сказав Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якже пініс
Відповісти
Останні новини
Ковельський ветсанзавод досі без директора
02 серпень, 2017, 08:24