Bitcoin розвалиться на 2 валюти

Bitcoin розвалиться на 2 валюти
Криптовалюта Bitcoin розділиться через суперечку між власниками.

Про це передає УНН з посиланням на Ethereum World News.

Розділення відбудеться через те, що пул китайських майнерів не погодився з параметрами оновлення, відомого як SegWit2x, яке збільшить обчислювальний блок з 1 до 2 мегабайт. Обчислювальна потужність оновленої валюти більша, тож «великим» майнерам вигідніше збільшили обсягу блоку, попередньо, до 8 мегабайт. Незгодні ж знаходяться в чисельній меншості.

Нова валюта названа Bitcoin Cash, передбачає збільшення максимального обсягу блоку до 8 мегабайт. При цьому розмір блоку може варіюватися в залежності від потреб конкретного майнера.

Зазначають, що довгостроковим інвесторам Bitcoin не слід турбуватися, оскільки всі діючі власники біткоінів автоматично володітимуть Bitcoin Cash. Існуючий обліковий запис під час розділення зберігається, таким чином, користувачі зберігають будь-які баланси, які вони мали перед розколом.

У виданні повідомили, що якщо дві мережі продовжують існувати, а Bitcoin Cash змінімізує збитки користувачів і дозволить безпечне та мирне співіснування цих двох валют, а також добре продуманий захист відтворення та знищення. З огляду на зростання обчислювальних потужностей, складність (ймовірність обчислення блоку, тобто генерації чергової «монети») перераховується через кожні 2016 блоків або приблизно раз на два тижні.

Серед інших особливостей «нової» криптовалюти - New SigHash Type - частина технології захисту відтворення, Bitcoin Cash представляє новий спосіб підписання транзакцій. Це принесе додаткові переваги, такі як підписання значущої вартості для покращення безпеки апаратного гаманця, а також усунення проблеми хешування.

Також Bitcoin Cash видаляє SegWit - кодову зміну, яка може бути активована в блочному циклі біткойн до кінця серпня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Bitcoin
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
піраміда іде до логічного кінця)
щасливі власники ХЗ чого, не підкріпленого нічим, вкладають в то реальні гроші, щоб потім шукати нового "мавроді"))
Відповісти