Новий пам’ятник у Донецьку став об’єктом глузувань у мережі

Новий пам’ятник у Донецьку став об’єктом глузувань у мережі
У центрі окупованого Донецька в одному зі скверів з’явився пам’ятник Сергію Радонезькому, якого нерідко називають «всієї Росії чудотворець».

Встановлений 1 серпня монумент викликав інтерес у мережі, - передає IA ZIK.

Журналіст Денис Казанський
звернув увагу на неоднозначні написи на постаменті. Виходячи з написаного на пам’ятнику, монумент ієромонаху Російської церкви є частиною проекту «Алея російської слави».

«Смішна ситуація. Пропагандисти надриваються, доводячи, що в Україні йде «громадянська війна», до якої Росія не має ніякого відношення. Але при цьому окупанти весь час «паляться» і не можуть втриматися від спокуси помітити територію. «Їх там немає», а «алея російської слави» є. Донецьк оголошує себе столицею «Малоросії», а алея слави чомусь все одно російська», – зазначив журналіст.

«Яке відношення «духовний центр Росії Троїце-Сергієва лавра» має до Донецька? Ніякого. Назвалися «Малоросією», так будьте ласкаві відповідати», – зазначив Казанський.

«Загалом, нічого нового. Маємо чергове підтвердження факту російської окупації Донбасу і чекаємо, коли ж брехня про «громадянську війну» в Україні остаточно всім набридне», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Донецьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новий пам’ятник у Донецьку став об’єктом глузувань у мережі
02 серпень, 2017, 02:49