Відтепер волиняни можуть стежити за оформленням паспорта онлайн

Відтепер волиняни можуть стежити за оформленням паспорта онлайн
Підвищений попит та різке збільшення кількості оформлюваних документів можуть спричиняти тимчасові затримки у видачі біометричних паспортів.

Дізнатися про стан оформлення та друку документа можна за допомогою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення паспорта» на офіційному веб-сайті ДМС.

Міграційна служба нагадує, що відповідно до чинного законодавства, паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна оформити лише особисто і лише в одній з трьох установ: підрозділі міграційної служби, центрі надання адміністративних послуг або у сервісному центрі «Паспортний сервіс» державного підприємства «Документ».

За жодних обставин не варто користатися послугами будь-яких посередників, у тому числі задля оформлення документів поза чергою.

Окрім того, міграційна служба радить громадянам утриматися від планування закордонної подорожі (бронювання готелю, купівля квитків тощо) не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, оскільки через суттєво підвищений попит на документи можливі затримки у їх видачі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спека в Луцьку. ФОТО
02 серпень, 2017, 16:26
Відтепер волиняни можуть стежити за оформленням паспорта онлайн
02 серпень, 2017, 16:01