«Шахтар» - «Ювентус»: прогнози спеціалістів

«Шахтар» - «Ювентус»: прогнози спеціалістів
Авторитетні вітчизняні спеціалісти поділилися своїми прогнозами на матч 6-го туру Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і туринським "Ювентусом".

До прикладу, колишні гравці "гірників" Олексій Бєлік і Юрій Вірт переконані в перемозі підопічних Мірчи Луческу, пише ТСН.

"Італійцям кров з носу потрібна перемога, тому вони всією командою будуть йти вперед, у них з'являться вільні зони, чим і скористаються підопічні Мірчи Луческу, для яких результат має значення тільки з точки зору авторитету і морального задоволення", - вважає екс-форвард "Шахтаря".

Олексій Бєлік - 3:1.


На думку Вірта, донецький клуб знаходиться в прекрасній формі і на голову перевершує своїх суперників по групі.

"А тут ще поєдинок відбудеться на "Донбас Арені", де не буває байдужих людей. Я, до речі, теж прийду на стадіон і сподіваюся побачити перемогу свого колишнього клубу", - поділився екс-воротар.

Юрій Вірт - 1:0.

А ось колишній півзахисник "Ювентуса" Олександр Заваров прогнозує бойову нічию і класний поєдинок.

"Гірники" вже забезпечили собі вихід з групи, а ось туринцям для цього необхідно набрати одне очко, адже "Челсі" навряд чи втратить своє в матчі з "Нордшелландом". Та все ж, думаю, своя мотивація буде і у донеччан. Якщо вони здобудуть перемогу, це безумовно позначиться на престижі як самого "Шахтаря" зокрема, так і українського футболу в цілому", - зазначив Заваров.

Олександр Заваров - 1:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо нам на Волині прогнози на гру Шахтаря? Нема чим колонку забити?!:) Вся ця інформація - на спортивних сайтах! Чи ви думаєте що хтось тільки і чекає інформації від вас? :)
Відповісти
інфо просто бомба. дуже корисна інфо
Відповісти