Інтерактив від ВолиньPost: тиждень ЖКГ

Інтерактив від ВолиньPost: тиждень ЖКГ
Інформаційне агентство ВолиньPost пропонує вашій увазі інтерактив, суть якого полягатиме у живому діалозі - ви питаєте, ми відповідаємо.

Кожного тижня наша команда після детального моніторингу жвавих обговорень у соціальних мережах буде обирати найгострішу тему та допомагатиме читачам розставити у ній так звані крапки над «і».

Станом на зараз найчастіше обговоренням у соц. мережах піддавалося питання про подачу гарячої води у Луцьку, а це в свою чергу і надихнуло нас на створення інтерактиву.

З 25 по 29 вересня ми відповідатимемо на запитання про все, що стосується житлово-комунального господарства міста та області.

Чекаємо ваших запитань.


ЩОБ ЗАЛИШИТИ ЗАПИТАННЯ, НАТИСНІТЬ ТУТ

Відповіді на запитання очікуйте у вигляді публікації кожної п'ятниці о 14:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова луцька псевдовлада вирішила зробити розвивати у Луцьку сміттевий туризм. Чомусь по усьому місту контейнерні майтанчики для сміття розташовують безпосередньо на проїжджій частині дороги. По-перше, це суперечить п. 2.7 та п. 2.8 Державних санітарних норм та правил уримання територій населених місць. По-друге, таке розміщення контейнерних майтанчиків наражає людей на небезпеку, бо для того, щоб викинути сміття, вони вимушені вимушені виходити на проїжджу частину. По-третє, це суперечить Єдиним правилам ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правилам користування ними та охорони.
Відповісти
Останні новини
Інтерактив від ВолиньPost: тиждень ЖКГ
25 вересень, 2017, 14:00