На автосалоні в Детройті назвали автомобіль року

На автосалоні в Детройті назвали автомобіль року
Легковик Hyundai Elantra став автомобілем року у класі легкових машин на Північноамериканському автосалоні в Детройті.

Про це повідомляє Кореспондент.

Hyundai Elantra обійшла фіналістів у цій підгрупі - Ford Focus та Volkswagen Passat. Минулого року нагорода дісталася гібриду Chevrolet Volt 2011 року, здатному подолати близько 60 кілометрів на електричному ходу від батарей.

Особливо була відзначена компактність Hyundai Elantra, головною перевагою якої є мінімальне споживання бензину - середні витрати складають сім літрів на сто кілометрів. У сегменті компактних та економічних автомобілів Elantra може позмагатися з такими гігантами, як Honda і Toyota.

У нової Elantra Limited на центральній консолі розташований 7-дюймовий сенсорний екран, на якому розміщені елементи управління навігацією та аудіо з можливістю інтеграції iPod. Завдяки XM NavTraffic та NavWeather водій може отримувати інформацію про пробки, погоду, вартість акцій та спортивні результати. Для пасажирів задньої частини салону також передбачена можливість підігріву сидінь.

Із позашляховиків переможцем був названий Land Rover Range Rover Evoque,що перехопив перемогу від торішнього лідера FordExplorer. У трійці фіналістів також фігурували BMW X3 та Honda CR-V.

Найкращий автомобіль року вибирається таємним голосуванням близько 50 журналістів, які пишуть про автомобільний ринок. Міжнародний північноамериканський автосалон, який у 2012 році проходить у 24-тий раз, триватиме до 23 січня. У понеділок розпочався передпоказ для преси.

Нагадаємо, що торік автомобілем року у класі легкових авто став гібрид Chevrolet Volt 2011 року, який здатний подолати близько 60 км на електричному ходу від батарей.

У класі позашляховиків найкращим авто названа остання версія Ford Explorer.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Hyundai
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На автосалоні в Детройті назвали автомобіль року
10 січень, 2012, 10:33