Нардеп підтримав ініціативу з відкликання луцьких депутатів

Нардеп підтримав ініціативу з відкликання луцьких депутатів
Фракція Радикальної партії у Раді підтримує відкликання луцьких депутатів, які втратили довіру своїх виборців і зрадили політичну силу, від якої були обрані.

Про це Інформатору розповів народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук, коментуючи ситуацію, яка склалася у Луцькій міській раді.

“Лучани проголосували за політичну силу, ту чи іншу. Серед обранців є зрадники, в тому числі ті, які зрадили і нашу Радикальну партію Олега Ляшка. Тому ми підтримуємо Запотоцького (голова ініціативної групи "Депутати, на вихід" Артем Запотоцький, - ред.) щодо відкликання цих депутатів. Більше того, я докладу максимум зусиль, щоб допомогти цьому відкликанню. Наша партія сприяє і сприятиме відкликанню всіх без вийнятку депутатів, які зрадили свої фракції і партії на території всієї України, а не тільки у Луцьку”, – заявив парламентар.

Ігор Мосійчук зазначив, що депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький, який очолив ініціативну групу з відкликання п’ятьох обранців і наразі потрапив під шквал критики "відкликанців", може розраховувати на підтримку Радикальної партії.

“Запотоцький може повністю розраховувати на нашу підтримку, яку ми надаємо і будемо надавати, і всі звинувачення, які лунають в його бік – це не більше, ніж виправдання зради. А зрадники мають відповідати перед своїми виборцями за те, що вони вчинили.

Я читав і бачив звинувачення в адресу Запотоцького і інших людей, які працюють над відкликанням депутатів-зрадників, там немає ніяких аргументів, там просто банальне відпрацьовування коштів, які вони отримали за зраду”, – резюмував народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.