У Миколаєві німець робив пікантні фото з неповнолітніми дівчатами

У Миколаєві німець робив пікантні фото з неповнолітніми дівчатами
У Миколаєві громадянина Німеччини упіймали на торгівлі пікантними світлинами українок.

Правоохоронці збирали доказову базу тривалий час і нарешті вирішили затримувати підозрюваного, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Іноземця затримали одразу після фотосесії з неповнолітньою дівчиною. Чоловік зупинився на вимогу патрульних і щиро не розумів, у чому справа, доки не приїхав перекладач. Під час обшуку у салоні машини знайшли фотокамеру, а у кофрі разом із нею – жіночі труси. Ще більше різноманітної спідньої білизни було у багажнику. Чоловік зізнався, що купував це для фотографій.

У квартирі, що винаймав фотограф, крім фототехніки та дисків з порнографією, були і журнали з роботами майстра, костюми та реквізит для зміни образів моделей. За відверті фотосесії іноземець платив жінкам по 100 доларів.

"Зазначену продукцію він розміщував на власних сайтах, створених і направлених на розповсюдженння порнографічної продукції, а також інших сайтах іноземних держав, що розповсюджують порнографічну продукцію", - розповів керівник відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП у Миколаївській області Дмитро Кіт.



Німецького фотомитця взяли під варту на 60 днів з правом внесення застави в 3 мільйони гривень. Розпочато кримінальне провадження за виготовлення порнографії – в Україні це карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років. Крім того, згідно з українським кримінальним кодексом, німця можуть позбавити права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Миколаїв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Миколаєві німець робив пікантні фото з неповнолітніми дівчатами
03 серпень, 2017, 01:07