Волинянам пропонують взяти авто в кредит за зниженими відсотками*

Волинянам пропонують взяти авто в кредит за зниженими відсотками*
Програма “Авто в лізинг”, яка нещодавно стартувала у ПриватБанку, стала ще доступнішою. Відтепер новий автомобіль можна придбати за зниженою відсотковою ставкою.

Програма кредитування авто від ПриватБанку передбачає купівлю як нового, так і вживаного транспорту. Із 17 липня кредит на нові автомобілі став ще вигіднішим, адже відсоткову ставку знизили із 28% до 21 %.

Решта умов залишаються незмінними. Кредит можна оформити без прихованих комісій на термін від одного до п’яти років. Перший внесок становитиме від 10 %.

Процедура дуже проста й зручна, адже Банк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. Через кілька годин після укладення угоди клієнт отримує ключі та техпаспорт і може їхати додому на своєму новенькому авто.

"Ми пропонуємо ще доступніші умови кредитування автомобілів. Уся процедура швидка і прозора. А сісти за кермо власного автомобіля - вже не недосяжна мрія, а цілком реальна можливість", - зауважив керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Мамчич.

До слова, перший щасливчик вже придбав новий автомобіль за зниженою відсотковою ставкою.

За роз’ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися в місті Луцьк за адресою проспект Відродження, 1, кабінет 206 (центральний офіс), а в районах Волині - до будь-якого відділення ПриватБанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянам пропонують взяти авто в кредит за зниженими відсотками*
03 серпень, 2017, 09:07