Відчуття, що у влади Луцька консультанти з Партії регіонів, - Артем Запотоцький

Відчуття, що у влади Луцька консультанти з Партії регіонів, - Артем Запотоцький
Депутат Артем Запотоцький порівняв тимчасову владу в Луцьку з діяльністю «регіоналів» та пояснив, чому кошти від перевиконання бюджету не йдуть на глобальні об’єкти.

Про це він розповів в інтерв’ю для «Волинь24».

Зокрема він пояснив, чому на менш важливі цілі під час перерозподілу бюджету виділили гроші, а на добудову школи № 27 – ні.

«А тут все просто: існуюча більшість готується до виборів за рахунок коштів лучан. Ось і все. Дуже коротке пояснення. Не потрібно шукати глибше. Навіщо вкидати гроші в глобальні проекти, які дадуть результат через кілька років для тих же лучан, якщо це треба зробити ось вже просто зараз. Не варто шукати гроші на агітацію і тому подібне, якщо можна використати кошти місцевого бюджету», - розповів Запотоцький.

Також він наголосив, що покійний мер Микола Романюк такого не дозволяв і ніколи не використовував адмінресурс, що, за словами Запотоцького, зараз чітко робить тимчасова влада.

«От я проводжу паралелі – і в мене таке відчуття, що в них консультанти з колишньої Партії регіонів. Крок за кроком. Формування виконкому – один в один. Чесно кажучи, для мене то такий легенький шок. Але Бог їм суддя. Лучани зроблять висновки. Побачимо. Більше 3 місяців вони мали повну владу – і нічого не зробили. Як на мене, це говорить про обмеженість і виключно про те, що люди не думають стратегічно», - сказав депутат.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З АРТЕМОМ ЗАПОТОЦЬКИМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так Товстенюк і Курилюк де були? :) Там половина працівників у "Дерикторії" раніше у ПР працювали! :)))
Відповісти
В Украине не реальных политических партий. Есть "партии" под лидера, исчезает лидер, исчезает и партия. Какой прок городу от таких "партий" ?
Відповісти
а хтов УКРОПі? всі колиші регіонали
Відповісти
Останні новини
Відчуття, що у влади Луцька консультанти з Партії регіонів, - Артем Запотоцький
04 серпень, 2017, 08:31