Показали, як у Ковелі готуються до навчального року

Показали, як у Ковелі готуються до навчального року
Допоки дітвора відпочиває, у навчальних закладах Ковеля активно ведуться ремонтні роботи.

Загалом на це цьогоріч з міського бюджету спрямовано майже 6 мільйонів гривень, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Оскільки до закінчення канікул не так уже й багато часу, то працюють без вихідних. Аби вчасно виконати заплановане, на допомогу робітникам прийшли колективи шкіл та садочків.

Особливу увагу при ремонті звертають на термомодернізацію дошкільних навчальних закладів. На сьогодні йде до завершення заміна вікон на енергозберігаючі у садочках № 10, №11.

Окрім цього, у ДНЗ № 5 буде оновлено ще й фасад. Згідно з сучасними технологіями та вимогами, його утеплили екологічно чистими матеріалами, а в подальшому пофарбують, відповідно до назви «Сонечко», у яскраво-жовтий колір. Проведено реконструкцію і термомодернізацію будівлі дошкільного закладу №3.

У ДНЗ № 12 завершується капітальний ремонт харчоблоку. Тут оновлено систему водопостачання, електромережу. Закуплено потужне, професійне обладнання.

Довгий час для жителів мікрорайону «Сільмаш» функціонував лише один дитячий садочок. Групи були переповнені. Проте, торік спільними зусиллями міської влади, благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва «Патріоти Волині» та батьків було відкрито ДНЗ №14. Для енергозбереження та раціонального використання коштів сюди планують закупити індивідуальний тепловий пункт.

Поблизу розташований дошкільний заклад № 11. Він є найбільшим у місті. Аби маленьким вихованцям було комфортніше, тут також замінять усі вікна. Відремонтують приміщення харчоблоку. Працівники садочку разом з батьківською громадою провели досить серйозну роботу з облаштування території.

Чимало заплановано здійснити до закінчення канікул й у школах міста. У НВК№11-ліцеї лагодять водопровідну та каналізаційну системи, проводять реконструкцію санвузлів. Кипить робота і у ЗОШ №7. Тут капітально ремонтують приміщення їдальні та харчоблоку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали, як у Ковелі готуються до навчального року
03 серпень, 2017, 14:39