Масова бійка в Луцьку: двох темношкірих студентів госпіталізували

Масова бійка в Луцьку: двох темношкірих студентів госпіталізували
У Луцьку 3 серпня близько 21:00 години сталася масова бійка. У результаті щонайменше двоє темношкірих хлопців потрапили до лікарні.

Про це пише Конкурент.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька, один із постраждалих із Намібії. Відомо, що хлопцям 25 та 26 років. Станом на 22:30 нікого не затримано, встановлюють обставини правопорушення.

Учасники інциденту, з якими вдалося поспілкуватися на місці події, розповіли, що разом із друзями, серед яких були жінки, прогулювалися парком. До них почав чіплятись незнайомий їм білий чоловік. Зав'язався конфлікт.

На допомогу до незнайомого хлопця прийшли інші чоловіки. Тож студенти змушені були тікати з парку. Наздогнали їх за головним корпусом університету імені Лесі Українки, що на перетині вулиць Ярощука та Степана Бандери, зав'язалася бійка.

Студенти розповіли, що нападників було кілька десятків — до 40 осіб. Інші свідки теж підтверджують масовість, описуючи нападників як молодих чоловіків спортивної статури, частина з яких була з оголеними торсами у шортах.

На запитання про те, чи пов'язують студенти напад із тим, що вони громадяни іноземної держави, вони відповідають, що так. Кажуть, це не перший випадок.

«Ми не розуміємо, чому так відбувається. Ми студенти, які оплатили навчання. Після закінчення навчання ми повертаємося до своїх країн», – кажуть вони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійка, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виродків з оголеними торсами - в АТО !
Відповісти
Хочу внести ясність чорношкірі в парку чіплялися до наших дівчат,а згодом троє накинулись на хлопця який зробив їм зауваження. Все справедливо
Відповісти
Якщо то ті троє наблатиканих негрів, то це не дивує.
Вони дійсно мають звичку дуже грубо та нагло чиплятись до дівчат.
От мабуть і нарвалися на пригоди...
Думаю, що колір шкіри тут ні до чого, звичайна "битовуха".
Відповісти
Приїхав вчитись, то вчись, .....-отримай. Важко уявити, що зробили б місцеві приміром десь в мусульманській країні, якби їхніх дівчат домагались всілякі зайди.
Відповісти
В парку немає лекцій, немає інших занять. Приїхав вчитися - вчись. Більшість з них шукають тут дівчат, одружуються і залишаються.
Відповісти
так, бо краще одружитись з ними, ніж з виродками які можуть так само побити і жінку без причини. Також я щиро бажаю, щоб всіх наших українців, які вчаться і працюють закордоном, так само били. А ще, такі люди, як ви, гальмують наш вступ до Євросоюзу і роблять Україну дикою країною 21-ого століття.
Відповісти
Клаву в АТО
Відповісти
Останні новини
Масова бійка в Луцьку: двох темношкірих студентів госпіталізували
04 серпень, 2017, 01:50