У Луцьку розшукують осіб, які побили темношкірих студентів

У Луцьку розшукують осіб, які побили темношкірих студентів
Поліція розшукує причетних до масової бійки у центрі Луцька, в якій постраждали троє студентів-африканців.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині у Facebook.

Так, учора, 3 липня, у парку відпочинку імені Лесі Українки в обласному центрі Волині невідомі нанесли тілесні ушкодження трьом іноземцям.

Поліція з’ясовує усі обставини інциденту. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом крмінального провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство.

Інцидент трапився близько 22 години. Під час конфлікту невідомі побили трьох іноземців, громадян Алжиру та Намібії, студентів одного із луцьких вишів.

Після огляду лікарів потерпілі від госпіталізації відмовились.

Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за 296 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство. Поліція проводить заходи спрямовані на встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можна конкретніше - якого рівня тілесні ушкодження? Якщо розшукують нападників, то чи є дані про расову приналежність нападників - серед них були афроамериканці?
Відповісти
Волиньпост, які ще афроамериканці? Вони просто африканці.
Відповісти
а хто в УКРОПі? колишні регіонали
Відповісти
"Поліція розшукує причетних до масової бійки у центрі Луцька, в якій постраждали троє студентів-афроамериканців..." - Так студенти громадяни США (бо афроАМЕРИКАЦІ), чи,все таки, громадяни Алжиру і Намібії? Неуки...
Відповісти
А чому відразухуліганство, можливо слід відкрити справу за ст. 161 "Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії"??? Даний злочин - це яскравий приклад злочину на грунті ненависті! Напевно поліція свідомо не бажає собі обтяжувати собі роботу....і відразу вказують що це хфуліганство(((
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розшукують осіб, які побили темношкірих студентів
04 серпень, 2017, 10:10