Не повинна ця людина керувати підприємством, - голова профспілки «Луцьктепла» про Кропиву

Не повинна ця людина керувати підприємством, - голова профспілки «Луцьктепла» про Кропиву
Керівник профспілки ДКП "Луцьктепло" Неоніла Слюсар вважає, що екс-директор ТзОВ "Луцьктеплоенерго" Олександр Кропива не повинен бути причетний до керування підприємством.

Про це йшлося 4 серпня під час зустрічі трудового колективу з першим заступником міського голови Луцька Григорієм Недопадом.

Нагадаємо, у 2008 році компанія Кропиви володіла котельнею на вулиці Карбишева, яка забезпечувала гарячою водою близько 40% міських будинків. Котельня працювала нестабільно, часто відключаючи воду для мешканців Луцька. Через це Кропива отримав чимало критики з боку не тільки жителів міста, а й депутатів, активістів і працівників "Луцьктепла", які впевнені, що Кропива причетний до корупційних схем.

Тож під час зустрічі в Недопада запитали, чи дійсно Кропива є його радником та чому він часто з'являється на підприємстві.

Відповідь Недопада про те, що Кропива на боці працівників підприємства, люди зустріли незадоволеним гулом.

Опісля цього слово взяла Неоніла Слюсар. Вона пригадала, як в 2011 році довелося "йти на боротьбу" з Кропивою. Мовляв, саме через його дії два спальні райони міста "сиділи" без гарячої води.

Цей колектив добре знає, хто такий Кропива. Чи він просто підписував документи, чи він придумав цю схему, - зауважила вона.

"Ставилися непомірні умови, викручували руки, зобов'язували йти на такі умови постачання. Нехай не думає міська влада, що всі все забули", - висловилася голова профспілки.

Вона вважає, що Кропива не повинен керувати підприємством. "Ми оцінює його по ділам і слова. Не допустимо. Не повинна ця людина керувати підприємством", - сказала Неоніла Слюсар.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все стало на свої місця.І "Континіум" тут ні до чого."Луцьктепло"-ласий шматок і боротьба тільки починається.Кропівці в долі...
Відповісти
Останні новини
Не повинна ця людина керувати підприємством, - голова профспілки «Луцьктепла» про Кропиву
04 серпень, 2017, 14:54