Американці влаштували у Володимирі англомовний табір

Американці влаштували у Володимирі англомовний табір
Протягом 5 днів з 31 липня по 4 серпня на базі Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського працював англомовний табір.

Відвідували його студенти коледжу та учні міських загальноосвітніх закладів. Проводили ж навчання та дозвілля у таборі волонтери Корпусу Миру, - пише БУГ.

Згідно з програмою табору, кожного дня проводилися лекції на різні теми, зокрема, про гендерну рівність, як підняти свою самооцінку та полюбити себе, проводилися спортивні заходи та ігри. Усі заходи проводилися виключно англійською мовою.

“За ці кілька днів нам вдалося покращити рівень володіння іноземною мовою. Цікаво спілкуватися з носіями мови і дозвілля з волонтерами Корпусу Миру також було дуже цікавим”, – говорить одна з учасниць табору.

На завершення таборування волонтери підготували цікавий квест, пройти який можна було опираючись на знання, отримані протягом днів проведених в таборі. Так, приміром, розпочалося усе з того, що потрібно було швидко надати першу медичну допомогу. Як тільки усе було виконано правильно, команда отримувала наступне завдання.

“За цими п’ятьма днями, які були відведені для організації табору, стояла чимала праця волонтерів Корпусу Миру та викладачів педколеджу і просто небайдужих людей. Ми намагалися провести усе на найвищому рівні і по відгукам бачимо, що учасникам табору усе сподобалося” – розповіла волонтер Корпусу Миру і організатор табору Офелія Сантос-Ернандес.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Американці влаштували у Володимирі англомовний табір
04 серпень, 2017, 18:38