У Володимирі відзначили поліцейських

У Володимирі відзначили поліцейських
4 серпня в Україні відзначають День Національної поліції. У цей день представники міської влади та влади Володимир-Волинського району привітали з професійним святом місцевих поліцейських.

Привітав поліцейських міський голова Петро Саганюк, - пише БУГ.

Він відзначив, що робота правоохоронців є однією з найскладніших і найвідповідальніших. Але попри все вони, стоячи на варті безпеки й інтересів громадян, гідно виконують свої професійні обов’язки, є прикладом патріотизму та вірності присязі.

“Бажаю всім вам, шановні співробітники поліції, міцного здоров’я, сімейного щастя, добробуту, сили, наснаги й терпіння при виконанні вашої надскладної й такої необхідної роботи, миру, аби вже найближчим часом ви служили в мирній процвітаючій країні, й усіх життєвих та Господніх гараздів вам із нагоди професійного свята”, – звернувся до присутніх Петро Саганюк.

Також мер Володимира-Волинського вручив співробітникам Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області подяки Володимир-Волинського міського голови та грошові винагороди.

Їх отримали майор поліції Ігор Байкевич, старший лейтенант поліції Андрій Береза, капітан поліції Андрій Грицюк, старший лейтенант поліції Олександр Любохинець, капітан поліції Сергій Максимюк, майор поліції Іван Палійчук та майор поліції Віталій Редько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі відзначили поліцейських
04 серпень, 2017, 19:05