У Луцьку гине парк, - фотограф

У Луцьку гине парк, - фотограф
Луцький фотограф Віктор Чухрай стверджує, що через спеку та непрофесіоналізм у Луцьку «гине парк». Зокрема меліораційні канали - майже дощенту пересохли.

Про це Чухрай написав у Facebook.

«Луцьк, у нас проблеми! І це не тільки незаконні забудови і дерибан землі громади. У нас гине парк. Але не тільки через спеку, а через нефаховість людей, які б мали за ним доглядати і опікуватись...» - написав Чухрай.

Він оприлюднив світлини із пересохлими меліораційними каналами в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: парк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читай те новини - канали спустили та чистять!
Відповісти
Як я розумію їх спустили щоб почистити. Чи є інша інформація? Для чого ця стаття?
Відповісти
То ж писали що спустили воду, щоб почистити берега
Відповісти
Ну і хащі кругом.
Відповісти
На місці зрізаних старих хворих дерев виросли молоді і здорові. Сподіваюсь, решту заражених омелою також зріжуть. Почистять канали, запустять чисту воду і парк оживе! А Стир як гарно почистили! І квіти висадили на центральній алеї. І бруківку кладуть. А зоопарк який чудовий! Кожен бачить те, що хоче.
Відповісти
Чухрай великий спец мабуть, якщо не розібравшись робить такі висновки. Всі інтернет видання голосили, що канали будуть чистити.
Відповісти
Пан Чухрай написав дурницю, а журналісти Волиньпост зробили з цього сенсацію. Перш ніж писати статтю "ніпрощо" треба перевірити інформацію, що зараз робиться в парку чи хоча б думку екологів запитати. Чи скатати чужий статус в фб це тепере зветься журналістикою???
Відповісти