На Волині - обшуки на складах з матеріалами для одягу

На Волині - обшуки на складах з матеріалами для одягу
Співробітники податкової міліції Волині спільно зі слідчими прокуратури Волинської області провели ряд санкціонованих обшуків в офісних, складських та виробничих приміщеннях в одного з імпортерів обласного центру Волині, що використовувалися для зберігання та виготовлення продукції відомих європейських брендів.

Як з’ясували правоохоронці під час оперативних заходів, сировина для виготовлення продукції та частина імпортного товару переміщувалися в Україну через пункти пропуску Волинської митниці ДФС з використанням традиційної схеми подрібнення партій товару задля мінімізації сплати митних платежів, - повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби.

Водночас з метою мінімізації сплати податків на внутрішньому ринку реалізаціяматеріальних цінностей проводилася через підконтрольних суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих як на території Волинської області, так і на території інших регіонів.

Відтак, у рамках кримінального провадження 4 серпня податкова міліція спільно зі слідчими прокуратури Волинської області під час обшуків виявили та вилучили печатки підприємства, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію та документи, пов’язані з можливою незаконною реалізацією імпортованих товарів, значну кількість етикеток торгівельних марок країн ЄС, якими маркувалася власна вироблена продукція, а також імпортовані товари в асортименті орієнтовною вартістю понад 7 млн. грн.

Нині вирішується питання накладення арешту на вилучені ТМЦ. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині - обшуки на складах з матеріалами для одягу
05 серпень, 2017, 13:21