У «Волині» буде своя «Конча-Заспа»?

У «Волині» буде своя «Конча-Заспа»?
Власники футбольного клубу «Волинь» мають грандіозні плани щодо оновлення інфраструктури – стадіонів та баз.

Про це стало відомо 9 січня під час прес-конференції.

За словами віце-президента клубу Юрія Савчука, в планах акціонерів клубу – побудова шести футбольних полів із трав’яним покриттям і одного зі штучним, а також будівництво футбольної бази в селі Дачне Ківерцівського району.

Окрім цього, власники «Волині» запланували у Дачному побудувати ще й тренувально-оздоровчу базу олімпійського типу, схожу як у Конча-Заспі, повідомив Савчук.

«Там будуть створюватись умови для інших видів спорту. Туди зможуть приїжджати олімпійські національні збірні і готуватись, проводити навчально-тренувальні збори. Там буде басейн будуватись, паркет для ігрових видів спорту та єдиноборств, спортзал для фехтувальників і боксерів. Власники клубу з такими амбіціями і цілями зараз виходять», – підкреслив віце-президент ФК «Волинь».

Також там хочуть зробити бігові доріжки, манеж для метання і стрибків – загалом, кажуть, забезпечити усі зручності для легкоатлетів.

Щодо луцького стадіону «Авангард», то, як зазначив Юрій Савчук, його реконструюють.

«Йде мова про те, що «Авангард» буде чисто футбольним стадіоном на 15 тисяч глядачів. 16 грудня приїдуть зарубіжні архітектори, з якими й обговоримо деталі», – розповів він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.