Автор луцької вуличної галереї: це унікальний проект

Автор луцької вуличної галереї: це унікальний проект
1 липня в Луцьку відкрився унікальний об'єкт - мистецька галерея просто неба "4/8 Gallery". Вона розташована на території рекреаційної зони "Сіті Парк". Унікальність її не лише в розташуванні на вулиці, а й в тому, що відвідати галерею можна будь-коли, для цього не потрібно виділяти додатковий час.

Автором та ідейним натхненником проекту є стріт-артер Андрій Присяжнюк (на фото). Архітектурну концепцію створив дизайнер та архітектор Сергій Торбінов.

Чотири великі бетонні стіни стоять на березі річки Сапалаївки.

Перша експозиція має назву “Початок”. Її створювали художники: Андрій Кальков, Андрій Горбаль, Андрій Присяжнюк, Сергій Торбінов. Це абстрактні малюнки і в кожного відвідувача будуть свої асоціації. Організатори на сторінці у Facebook та Іnstagram надають детальний опис проекту, розповідають про його концепцію, публікують актуальні фото та запрошення на наступні виставки.

"Ця галерея унікальна. Таких зразків галереї не бачив ніде. Постійно в мережі Інтернет слідкую за новинками мистецтва і нічого подібного досі не знаходив. Концепт галереї у "Сіті Парку" не має аналогів. Галерея вписується в урбаністичний простір і гармонійно в ньому виглядає", - каже Андрій Присяжнюк.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПРО ГАЛЕРЕЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Автор луцької вуличної галереї: це унікальний проект
06 серпень, 2017, 00:10