На Львівщині наклав на себе руки відомий атовець

На Львівщині наклав на себе руки відомий атовець
У місті Турка Львівської області 6 серпня відбувся похорон відомого ветерана АТО, 36-річного Богдана Богдановича, який наклав на себе руки 4 серпня/

Командування 4-ї роти батальйону Січ полку МВС Київ повідомило в Facebook, що Богданович як перший ротний з позивним Маестро раніше воював в Іраку, а з моменту агресії Росії на Донбасі пройшов бойові дії в Пісках і Авдіївці, - пишуть Новини Львова.

"У сім'ї там ніби все було гаразд. Швидше за все, посттравматичний синдром, який він отримав. Він і в Іраку був, стояв біля витоків батальйону Січ, вчив людей, пройшов Піски, Авдіївку. Можливо, це дало свій... Був непоганою людиною, ротним. Був нагороджений державною нагородою. Але так сталося. Це життя. На жаль", - розповів командир батальйону Олександр Писаренко.

Зазначається, що похорон відбувся о 15.00 в військовому містечку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай покоїться з миром. Але чому ОБОВ'ЯЗКОВО не надають психологічну реабілітацію ВСІМ, хто був у боях ? В більшості робота проводиться з тими, хто в госпіталях. А ті, кому повезло і мав легкі рани, підліковувався на позиціях, чи взагалі пронесло і ніби живі-здорові залишаються поза увагою, бо самі рідко звернуться до психолога.
Відповісти
Останні новини
На Львівщині наклав на себе руки відомий атовець
07 серпень, 2017, 09:38