В зоні АТО поранили двох українських військових

В зоні АТО поранили двох українських військових
Ситуація у районі проведення АТО і далі залишається напруженою, проте контрольованою українською армією.

Порівнюючи декілька попередніх днів з добою 6 серпня, у прес-центрі штабу АТО відзначають невелике зменшення кількості обстрілів позицій Збройних Сил України з боку російсько-окупаційних угруповань.

Якщо вдень «найгарячіше» було в районі Авдіївки, то ближче до вечора ворог сконцентрував активність на Маріупольському напрямку.
Так, після 18 години, бандити двічі били по наших укріпленнях поблизу Водяного із мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок одного з таких обстрілів один український боєць отримав поранення. Крім того, вчергове, грубо порушуючи Мінські домовленості, злочинці застосовували 120-міліметровий міномет неподалік Широкиного та Павлополя. Близько 21 години, ще один український захисник отримав поранення в результаті ворожого обстрілу нашого опорного пункту в районі Новотроїцького. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із великокаліберних кулеметів.

Крім того, цієї ночі злочинці знову показали, що будь-які мирні угоди вони з легкістю і цинічно порушують. Так, о 22 годині, бандити випустили щонайменше 18 снарядів з реактивної системи залпового вогню неподалік Широкиного.

На Луганському напрямку наприкінці доби незаконні збройні формування двічі застосовували стрілецьку зброю і автоматичні гранатомети неподалік Новоолександрівки та Новотошківського.

Загалом, за минулу добу противник 18 разів порушив перемир’я. Двоє українських захисників отримали бойові поранення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.