Лучанам найбільше дошкуляє відключення світла та сморід у місті

Лучанам найбільше дошкуляє відключення світла та сморід у місті
Від жителів Луцька за два тижні у групу оперативного реагування “15-80” надійшло 1146 телефонних звернень.

Про це йшлося сьогодні, 8 серпня, під час оперативної наради у Луцькій міській раді, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Так, за словами директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариси Карп’як, поінформувала присутніх про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування “15-80” з 24 липня по 06 серпня 2017 року.

За звітний період на адресу міської ради надійшло 1146 телефонних звернень (в середньому 80 за добу), 351 з них, інформаційно-консультативного характеру.

Найбільше турбувала лучан відсутність електропостачання в будинках, з цього приводу отримали 202 дзвінки; 149 звернень стосувалось житлово-комунальної сфери нашого міста; 112 дзвінків стосувались роботи ДКП «Луцьктепло»; 39 звернень стосувались налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій.

Стосовно вирішення проблеми щодо безпритульних собак, надійшло 4 повідомлення, які передано в КП «Ласка».

Зазначалось, що продовжує турбувати лучан неприємний запах нечистот у повітрі, який поширюється на території міста. З цього приводу за звітний період отримали 107 дзвінків, про які поінформовано працівників відділу екології.

18 дзвінків стосувались роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відмову перевозити безкоштовно пасажирів, які користуються пільгами, брудний, занедбаний стан автобусів на маршрутах №№1; 2; 3; 9; 11; 14; 17; 17а; 18; 19; 23; 29; 33; 47.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанам найбільше дошкуляє відключення світла та сморід у місті
08 серпень, 2017, 11:26