У Ковелі відкрився сучасний меблевий магазин*

У Ковелі відкрився сучасний меблевий магазин*
У місті Ковель відбулося урочисте відкриття сучасного меблевого магазину «by Pryhodko».

Упродовж 10 років роботи в Україні та Європі компанія «by Pryhodko» виготовляє ексклюзивні та високоякісні меблі: кухні, гардеробні, шафи-купе, вбудовані шафи, вітальні, дитячі, вологостійкі меблі для ванних кімнат, стелажі для аптек та магазинів.

Власник меблевої студії Сергій Приходько каже, що їхня мета – створити унікальний симбіоз стилю та модних тенденцій, в якому переплітатимуться традиції найкращих майстрів та висока якість продукції за доступною ціною.

«Ексклюзивом нашої фірми є те, що ми виробники, ми напряму впливаємо на якість. На сьогоднішній день ми використовуємо як від корпусу так і до фурнітури тільки європейські торгові марки, - розповів Сергій Приходько.

Будь-які побажання клієнтів будуть втілені в життя. Так, завдяки спеціальному вимірювальному пристрою в салоні «by Pryhodko» можуть порадити індивідуальний розмір меблів для кожної господині. Він одночасно замірює оптимальну висоту для робочої зони, висоту барної зони та висоту для газової або електричної плити.

«Ми раді за Сергія, тому що він відкрив «першу ластівку» в Ковелі, свій салон, хоч він не дуже великий. Надіємось, що він буде розширюватися в майбутньому до об’ємів квадратів так сто, з більшою виставкою, з більшими форматами», - розповів партнер по бізнесу Юрій Гамальчук.

Він зазначив, що в них у салоні представлені два виробництва – вітчизняне та білоруське.

Їхні партнери з Білорусі представляють повністю фабричні кухні, які виготовляються з масиву дерева.

«Кухні дуже конкурентні, на відміну від польських. Вони сьогодні є більш адаптовані до реалій української економіки, так як Білорусь знаходиться приблизно в однаковому ціновому сегменті. Це доступна ціна, хороший термін гарантії (близько трьох років). Я думаю, що має прижитися цей виробник у місті Ковелі», - каже Юрій.

З нагоди відкриття до кінця серпня а магазині діятиме знижка – 28 % на весь товар. Поспішайте відвідати «by Pryhodko» за адресою: Ковель, вул. Сагайдачного, 4а. Тел.: 0969412130.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі відкрився сучасний меблевий магазин*
08 серпень, 2017, 17:04