У Єгипті українець врятував від акули туристку

У Єгипті українець врятував від акули туристку
Українець Михайло Волошин, який відпочивав з дружиною у Марса-Алам, розповів про те, як рятував від акули поранену австрійку.

Як відомо, у морі поблизу єгипетського міста Хургада біла акула напала на туристку з Австрії. ЇЇ врятував інший турист – 52-річний житель Ужгорода, - пише 24 канал.

За словами Михайла, він не планував нікого рятувати – просто так вийшло. Він з дружиною пірнав з пірсу, де розглядали корали та риб. Неподалік від них плавала група туристів з Австрії. Українець помітив, що біля 20-річної дівчини щось відбувалося, і він підплив ближче, аби подивитися. Адже у це місце часто припливали дельфіни.

Тут випірнула акула і вирвала з лівої частини живота дівчини шматок м'яса. Дівчина почала кричати, Михайло підплив, вона вхопилася за нього, а далі йому нічого не залишалося, як гребти до пірсу.

Весь цей час акула кружляла поруч, проте вони встигли вибратись з води. На суші дружина Михайла від пережитого стресу і виду крові знепритомніла. А дівчину відвезли в госпіталь міста Хургада.

"З нами в готелі відпочивав хлопець – один з начальників в київського ДСНС. Так ось він зреагував швидше за всіх. Думаю, це йому треба сказати спасибі за те, що жертв більше не було. Хлопець скомандував рятувальникам, щоб кидали свистіти, а хапали човни і діставали всіх, хто там ще плавав – на поверхні видно було маски",
– розповів один з очевидців події.

Зі слів місцевих, акули тут заявлялись востаннє у 2015 році, а до цього – у 2009.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Єгипті українець врятував від акули туристку
08 серпень, 2017, 17:47