У Луцьку відбудеться Фестиваль пива і м’яса

У Луцьку відбудеться Фестиваль пива і м’яса
Незабаром Луцьк чекає на смачне та хмільне дійство.

У стінах замку Любарта 9 та 10 вересня відбудеться другий Фестиваль пива та м’яса.

Почастувати лучан різними сортами пива з’їдуться броварі з усієї країни. Особливість фестивалю – різноманіття сортів і видів хмільного напою, звареного за унікальними рецептами.

Свої смаколики привезуть ресторатори та виробники м’ясної продукції. Найсмачніші пивні закуски та м’ясні страви приготують для відвідувачів фестивалю.

Наразі ж стартувала реєстрація учасників фестивалю. Ресторани, броварні та інші заклади, які хочуть і мають чим почастувати лучан, можуть подати заявку на участь у смачному дійстві за посиланням: https://goo.gl/eQ1LvN

Реєстрація триватиме два тижні, до 22 серпня. З-поміж заявок організатори беруть найцікавіших учасників, які даруватимуть свою пивоварну та кулінарну творчість відвідувачам другого Фестивалю пива та м’яса.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба за законом України не заборонено розпиття,дегустації та продаж алкогольних напоїв а закладах культури та історико-культурних заповідниках?Є ж закон що це робити забороняє!Хто дає дозволи на ці незаконні попойки у замку?
Відповісти
А хто взагалі народ питає??? Хочуть фестиваль бухла і все. Споюємо наше молоде покоління, радує ось та наживаємось на цьому
Відповісти
А чому вам не сидіти дома? Це Луцьк, тут безліч заходів спрямованих на популізацію Луцька. Хочете безалкоголь - йдіть на Бандерштат. Головне щоб вс було організовано, і думаю що організація буде, як завжди, на висоті! Так що не переживайте, напитись вам до стану синяка вам не вдастся.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбудеться Фестиваль пива і м’яса
09 серпень, 2017, 09:50