За фактом обвалу стіни в коледжі на Волині завели «кримінал»

За фактом обвалу стіни в коледжі на Волині завели «кримінал»
Поліція розслідує причини обвалу стіни коледжу в Любешові.

Про це повідомляють у прес-службі правоохоронців

Так, 8 серпня до чергової частини Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення про обвал стіни навчального закладу. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво місцевого відділення поліції.

З’ясувалося, що на вулиці Брестській під час ремонту в приміщені навчального корпусу місцевого коледжу частково обвалилася несуча стіна будівлі. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється. Ніхто з людей не постраждав. Охорону місця події забезпечують шість працівників поліції.

«За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт чи до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває», – повідомив Олег Матчук, начальник Любешівського відділення поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.