Справа Тиводара: інформацію про побиття затриманих спростували

Справа Тиводара: інформацію  про побиття затриманих спростували
Управління СБ України у Волинській області спростовує інформацію щодо будь-яких порушень прав осіб під час досудового розслідування щодо учасників одного з громадських формувань.

Про це повідомили у прес-служба УСБУ у Волинській області.

Нагадаємо, 8 серпня в Луцьку посеред вулиці затримали голову «Варти порядку» Олександра Тиводара. Також обшуки відбулися на офісі громадського формування та в будинку Тиводара, ще кількох членів цієї організації. У прокуратурі пояснили, що оперативні заходи відбуваються в межах справи щодо стеження за людьми, збору інформації та контрабандного переміщення через кордон спецзасобів.

8 серпня ввечері Олександра Тиводара доправили до лікарні.

Відтак, співробітники СБ України спільно з прокуратурою, у рамках розпочатого кримінального провадження, в приміщенні Управління проводили слідчі дії з окремими учасниками громадського формування.

"Наголошуємо, що СБУ у своїй діяльності дотримується усіх норм діючого законодавства. Тому, коли в ході допитів дві особи поскаржились на погане самопочуття, їм була відразу надана медична допомога. Тільки після отримання дозволу лікарів з ними згодом були продовжені процесуальні дії.

Не зважаючи на це, адвокат одного з допитуваних заявив, що його підзахисний нібито отримав тілесні ушкодження. Відразу після цього особа була доставлена у міську лікарню, де медичні фахівці зафіксували відсутність будь-яких тілесних ушкоджень", - йдеться в повідомлені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка міська лікарня
судмедексперти лише можуть озвідчувати
Відповісти
Останні новини
Справа Тиводара: інформацію про побиття затриманих спростували
09 серпень, 2017, 10:36