На відпочинку у Коблевому - масове отруєння дітей

На відпочинку у Коблевому - масове отруєння дітей
У Миколаївській області на базі відпочинку у Коблевому отруїлись 18 дітей із Києва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кіндратів,- пише ТСН.

"Надійшла інформація про груповий випадок захворювання дітей з ознаками харчового отруєння. За оперативними даними, за медичною допомогою звернулося 18 дітей з міста Києва віком 9-12 років, які відпочивали на одній з баз відпочинку у Коблевому", - написав він.

За словами Кіндратіва, дітей оперативно доправили до інфекційного відділення Березанської центральної районної лікарні, де їм було надано невідкладну медичну допомогу.

Посилаючись на попередні висновки лікарів, заступник очільника Миколаївської ОДА розповів, що у дітей діагностували ротавірусну інфекцію, зараз стан хворих не важкий.

"За попередніми даними, надзвичайну ситуацію міг спровокувати стан води в басейні, де проводили час діти", - додав Кіндратів.

Наразі відповідні служби встановлюють можливі причини того, що сталося, ситуація перебуває на постійному контролі керівництва Миколаївської ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.