Відкрили персональну виставку луцької художниці

Відкрили персональну виставку луцької художниці
У Луцькуволинська художниця Юлія Гетьман 9 серпня презентувала персональну виставку картин.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Привітати Гетьман прийшли її рідні, колеги та друзі. Відома у Луцьку майстриня-художниця Ірина Робак розповідає, що увійшовши в зал галереї, вся увага акцентується на тонах кольорів, які у свої роботах використала Гетьман.

«Мені дуже подобається творчість Юлії. Варто сказати, що, споглядаючи на картини художниці, відразу видно той внутрішній світ та глибину душі, якою володіє авторка картин», - додає Робак.

Варто відзначити, що виставка немає спільної тематики, втім композиційно роботи підібрані так, ніби художниця малювала їх для презентації однієї тематичної виставки.

На стінах арт-галереї розмістили 45 робіт луцької майстрині, деякі з них виконані ще у 2008 році. Сама ж художниця зазначає, що перші роботи були більш реалістичніші, а останні мають відверто романтичний та абстрагований настрій.

«Для кожного художника виставка – це свято. Як народження дитини у сім’ї, так і для творчої людини демонстрація її діяльності», - розповідає художниця.

Є й роботи, написані під час Революції Гідності – це картина із назвою «Світло завтрашнього дня».

Юлія Гетьман розповідає, що художники спочатку малюють картину в голові, а пізніше вже на полотні. Незамінним творчим та ідейним атрибутом волинської художниці є емоції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: виставка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.