Волинь готується до початку осіннього сезону або знову до школи*

Волинь готується до початку осіннього сезону або знову до школи*
До старту осіннього сезону 2017 залишаються лічені тижні. Волиняни, як і жителі усієї країни почали активно оновлювати гардероб та готуватися до нового навчального року, про що свідчать результати дослідження пошукових запитів українців в мережі.

Відповідно, у серпні, більшість інтернет-магазинів проводять сезонні розпродажі та ярмарки, на яких можна придбати необхідні товари, навіть у піковий період, зі знижкою до -60%, говорять експерти платформи skidochnik.com.ua.

Традиційно, до 1 вересня росте попит на дитячі речі до школи, спортивні костюми, недорогий одяг для дівчаток та хлопчиків, взуття, шкільні портфелі, а також канцелярію. В той час, коли окремі продавці збільшують вартість популярних сезонних товарів, намагаючись отримати максимум прибутку, інтернет-магазини, навпаки, надають знижки, щоб збільшити власний товарообіг без штучних націнок.

Так, сьогодні великі магазини пропонують знижки до -40% на повсякденний та шкільний одяг, а також осіннє взуття для дітей. Інтернет-магазин "Антошка" проводить розпродаж рюкзаків, сумок та портфелів від 899 грн до нового навчального року.

Що стосується жіночого та брендового чоловічого одягу, то його також можна вигідно придбати на сезонних розпродажах від окремих брендів та торгових центрів. Проте, щоб здійснити по-справжньому вигідний шопінг, експерти рекомендують не піддаватися ажіотажу та купувати лише необхідні класичні речі.

Також можна знайти усі пропоновані знижки онлайн, щоб в магазинах, власники яких мають ще сплатити оренду приміщення, видати зарплатню продавцям, і таке інше, лишній раз не переплачувати.

Масштабні покупки, варто відкласти до найбільшої розпродажі року – Black Friday 2017. Адже саме в цей час, більшість локальних та інтернет-магазинів пропонують неймовірні знижки до -80% на різні групи товарів: одяг, взуття, аксесуари, а також товари для дому, техніку й електроніку

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь готується до початку осіннього сезону або знову до школи*
10 серпень, 2017, 12:47