Луцький мер – за кафе під дитячою поліклінікою

Луцький мер – за кафе під дитячою поліклінікою
Луцький міський голова Микола Романюк вважає позитивом появу фірми, яка готова поставити кафе та території Луцької дитячої поліклініки і благоустроїти територію.

Свою думку щодо скандалу навколо підприємства, яке відразу після свого створення блискавично отримало погодження виконкому на відкриття дитячого кафе на території медичного закладу, Микола Романюк прокоментував виданню Четверта влада.

На питання «Яка ваша думка щодо того, що це товариство створене за кілька днів до прийняття цього рішення?» Романюк відповів: «Я не готовий сказати, коли воно створилось».

«Коли кущі були, зарослі і ходили в туалет біля фонтанів – всім було нормально. Почали робити благоустрій – всім погано. От візьміть забийте цвяха, зробіть щось і скажіть – я забив цвяха… Ми дали дозвіл на встановлення тимчасової споруди із певними елементами благоустрою. Чому? Тому що там були кущі, зарослі, сміття. Щоб вони прибрали, підстригли кущі, встановили освітлення і поставили ту тимчасову споруду. На рік дали дозвіл», - сказав Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюк, якщо так переймаєшся благоустроєм то його можна елементарно зробити за рахунок коштів від паркування водіїв у тому ж дворі. Там в робочий час настільки багато паркуеться автомудаків, шо двері до будинку відкрити не можна.Уже біля Дуратіно облагородили територію.
Романюк - давай, до свіданія!
Відповісти
А В ЗОЛОЧІВЦІ ПУСТУЄ СТАВОК,ЯКИЙ КОЛИСЬ ХОТІВ ПРИХВАЗИТУВАТИ КОМСОМОЛЕЦЬ КОЛЬКА,ТАК І ПО СЬОГОДНІ НЕ ПІДПУСКАЄ НІКОГО ДО СТАВОЧКА.А СТАВОЧОК ЗАРІС ВСЯКОЮ ГИДОТОЮ.НІКОМУ ПОПРИБИРАТИ.ПРАВДА ,ДОБРИЙ ТИ НАШ МЕР ДЯДЯ КОЛЯ...
Відповісти
мер у нас трохи хамовитий став. хоче благоустраювати територію віддаючи її бізнесменам які дали комусь на лапу. та ще й з порушенням законів. взагалі як поліклініка допустила бардак на своїй території? кошель бери мітлу в руки і наведи порядок разом з керівництвом поліклініки
Відповісти
Да немає там ніякого бардака. То в Романюка в голові бардак. Там постійно прибираеться+територія за огорожею і туди майже ніхто не заходить. Ви б бачили як там медсестри в білих халатах весною ганяють прибираючи!
Мер, коли "цветочнікі" назад до ЦУМу переїдуть? Чи залишаєш їх в дворі теж щоб територію облагородили?
Відповісти
Ой що буде... що буде?.. в Луцьку є декілька поліклінік та лікарень, ото в місто зайде інвестицій!..
Відповісти
Чого дивуватися. Напевно власники фірми "кахфе" і Буратіно - дуже близьки, якщо не одній й ті ж самі. Поведінка мера в обох випадках майже одинакова.
Відповісти
що то за лікарня така яка не може прибрати на своїй території і запустила чагарники ? прибріхує Микола Ярославович. Ну не може він стриматися від рішалова
Відповісти
а нашо поліклініка??? - зробити розважально торговий центр дуратіно і мальвіна - захлебнемся від інвестицій
Відповісти
За сколько, "ЗА"?
Відповісти
Останні новини
Луцький мер – за кафе під дитячою поліклінікою
06 грудень, 2012, 18:30