Стрілянина на пляжі у Полтаві: є поранені і загиблий

Стрілянина на пляжі у Полтаві: є поранені і загиблий
У Полтаві на пляжі сталася бійка зі стріляниною. Одна людина внаслідок травм померла, декілька отримали важкі поранення.

Про це повідомляє Громадське. Полтава.

Увечері 10 серпня на пляжі мікрорайону Дублянщина, що біля 22-ї школи, сталася стрілянина. Під час стрілянини важкі поранення отримали троє осіб, серед них – дитина, яка була згодом госпіталізована. Один чоловік із постраждалих у ході конфлікту невдовзі помер. Унаслідок стрілянини та бійки поранення середнього та легкого ступеня отримали ще декілька відпочивальників. На місце події приїхали декілька екіпажів патрульної поліції та дві карети швидкої.

Очевидці розповіли, що конфлікт спричинив відпочивальник, який підійшов до бармена у кафе, котре тримають батько і син Олександр та Роман Марченко. Після нетривалої суперечки відпочивальник вийшов із кафе та одразу повернувся з 15-ма хлопцями, які були озброєні.

«З того боку вони прилетіли і почали лупасити тут всіх – відпочивальників, дітей, усіх поспіль. Була стрілянина, і вони були вже із каменями, трощили тут все, кидали їх на намети і на людей. Уже не на господаря, не на бармена, а на людей. Господаря кафе забрали «швидкою», його били меблями та битами. А син його оборонявся», – розповів Геннадій, місцевий житель.

Зі слів очевидців, стріляли із дробовика та травматичних пістолетів.

«Бійка перетворилася на криваве місиво, – сказала працівниця кафе Валентина. – Чую, що петарди начебто розриваються. Я – бігом сюди. І вже я побачила, як тут уже всі побиті. Усі у крові».

За інформацією прес-служби ГУНП Полтавської області, особа, яка вчинила стрілянину, затримана. Наразі щодо цієї особи проводиться необхідна перевірка та опитування в ході відкриття кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бидло повинно сидіти довічно, а краще смертний вирок.
Відповісти
Ещё один плюсик за легализацию оружия...чем было себя защитить человеку?
Відповісти
гривня = 1-й копійкі в бувшім "херовім срср"(для порівняння) на рубля купляли буханок5-6 хлібин і 3коп. стакан квасу, а тепер на 100гривень 5-6 буханок хліба і 3гривні стакан квасу!!! ПЕНСІЯ пропрацювавшим все життя людям непроіндексована проклятими парашенівськими крадущими жидами складає 1300гривень або 13 радянських (херових)рублів на місяць в якому була мінімальна пенсія 70рублів на місяць а не 13рублів як тепер від ганебного клятого крадущого жида порошенка!!! щоб ця парашенячя клята крадуща жидва бодохла як каддафі і чаушеску! люди дуже озлоблені через цю крадущу жидівську парашенячю провладну банду і подібні стрілянини проти крадущих жируючих бариг це тільки квіточки-почато а підуть і ягідки клятим баригам-жидам поки небудуть нормальними зарплати і пенсії всим трудящим українцям
Відповісти
Останні новини
Стрілянина на пляжі у Полтаві: є поранені і загиблий
11 серпень, 2017, 02:04