Все більше лучан через слизоту потрапляють в травмпункт. ВІДЕО

Все більше лучан через слизоту потрапляють в травмпункт. ВІДЕО
У травмпункті Луцької міської клінічної лікарні №2 збільшилась кількість травмованих внаслідок ожеледиці і несприятливих погодних умов.

Лише за 5 грудня до лікарні потрапило 20 лучан, що в 3 рази більше порівняно з минулим роком, - повідомляє інтернет-видання Під Прицілом.

"Враховуючи сьогоднішні погодні умови, кількість травм порівняно з таким же періодом минулого року збільшилася. Переважно свою роль відіграв погодний чинник, але не можна відкидати і те, що не скрізь забезпечили безпечні умови пересування пішоходів по вулицях", - зазначив лікар ортопед-травматолог Луцької міської клінічногої лікарні №2 Ігор Шпетун.

Також лікар дав радить лучанам, як надавати першу допомогу у разі нещасного випадку при падінні на слизькій дорозі: "В першу чергу, необхідно зафіксувати постраждалу кінцівку саме в тому положенні, в якому вона знаходиться. З використанням будь-яких підручних матеріалів – палиць, картону, тканини, накладається фіксуюча шина, важливо забезпечити нерухомість руки або ноги.

При накладенні шини важливо, щоб нерухомим був один суглоб до місця перелому і всі суглоби після цього місця: наприклад, якщо зламано передпліччя, то зафіксовані будуть плече, рука, кисть і пальці. Якщо перелом відкритий – є ризик крововтрати, необхідно спочатку надати першу допомогу по зупинці кровотечі, а потім займатися переломом. Але в саму першу чергу, необхідно зателефонувати за номером 103 в службу швидкої допомоги", - каже лікар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вживання застарілого слова 'слизота' в даному випадку недоцільно, слово набувая абсютно інший зміст!
Відповісти
ну правильно - коли Святослав Кравчук та мер (колишні агітатори за Палицю) зайняті дерибаном землі вони забувають про те що вулиці потрібно прибирати. та і навіщо їм це?
Відповісти
неправда, в листопаді романюк з кубіцьким урочисто рапортували виборцям про 100% готовність ЖКГ до зими. Всі, хто звернувся в медпункт, проплачені люди, які спеціально впали, що дискредитувати міського голову і його невтомну роботу на благо лучан.
Відповісти
нам сонця не треба - нам Палиця світить. а взагалі я не розумію причини скарг лучан. просто треба менше ходити і взуття якісніше носити з відповідними підошвами. а мер знає що робить. нема чого витрачати гроші на сніг який і так може розтанути. тим більше що грошей не дуже багато в казні є.
Відповісти
Останні новини
Все більше лучан через слизоту потрапляють в травмпункт. ВІДЕО
07 грудень, 2012, 09:42