Луцькі прикордонники затримали сигаретних контрабандистів

Луцькі прикордонники затримали сигаретних контрабандистів
На Волині поблизу українсько-білоруського кордону виявили чергову партію тютюну.

Спочатку прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону виявили особу, яка намагалась в обхід пункту пропуску незаконно перемістити в Україну тютюнові вироби, - інформує Держприкордонслужба України.

Згодом, поблизу місця затримання, охоронці кордону виявили ще одного чоловіка, який також намагавсь перемістити цигарки в обхід пункту пропуску.

Правопорушниками виявились громадяни України 26 та 28 років жителі прикордонних населених пунктів Ратнівського району. Затримані в господарських сумках намагались в пішому порядку перенести безакцизні сигарети марки «Фест» загальною кількістю 3600 пачок.

В подальшому до пункту пропуску «Доманове» прибула група агресивно налаштованих місцевих жителів з вимогою відпустити громадян та повернути сигарети, погрожуючи перекриттям руху транспортних засобів через пункт пропуску. Однак після надання прикордонниками роз’яснень жителі розійшлись.

Наразі відносно правопорушників складено адміністративні документи за порушення державного кордону. Сигарети встановленим порядком вилучено та передано працівникам фіскальної служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі прикордонники затримали сигаретних контрабандистів
11 серпень, 2017, 11:41