Лучан кличуть на майстер-клас від аніматора

Лучан кличуть на майстер-клас від аніматора
У суботу, 12 серпня, о 12:00 у приміщенні Молодіжного Центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5) розпочнеться перший дофестивальний майстер-клас від аніматора Романа Дзвонковського.

Організаторами події є громадська організація «Імаго». Майстер-клас відбудеться в рамках анімаційного фестивалю «Задзеркалля-2017», - йдеться на сторінці події в Facebook.

На всіх охочих очікує 2 години роботи із досить незвичним матеріалом – плівкою. Цей майстер-клас стане унікальною подією, адже такого у Луцьку ще не проводилося.

Під час майстер-класу у Луцьку аніматор навчить гостей заходу плівкової технології створення мультфільмів, зможе допомогти кожному створити щось креативне та дасть поради для творчого розвитку.

Роман Дзвонковський – засновник студіЇ-майстерні «Dzvonk motion», відеодизайнер, асистент режисера знімальної групи документального кінопроекту «Жива ватра», професійний тренер-аніматор міжнародних польско-українських проектів. Митець неодноразово співпрацював із такими відомими компаніями, як «ICTV», телеканал «ZIK», «Wacom», «Lislis» та з багатьма іншими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан кличуть на майстер-клас від аніматора
11 серпень, 2017, 11:55