Квітковий ринок у Луцьку перенесуть до філармонії

Квітковий ринок у Луцьку перенесуть до філармонії
Квітковий ринок, який зараз знаходиться у центрі Луцька, перенесуть до філармонії.

Про це йшлося сьогодні, 11 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пишуть Волинські новини.

Заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що підприємці погодилися переїхати до філармонії. Там можна розмістити від 10 до 12 тимчасових споруд.

«Ситуація виглядає так: ми декілька разів зустрічалися з підприємцями. Остаточний варіант – місце розташування біля філармонія. Там можна розмістити близько 10-12 споруд. Філармонія повідомила, що не заперечує цьому, оскільки зараз та ділянка знаходиться у їхньому користуванні. Меморандум нами підготовлений і знаходиться на вивченні підприємців. Сподіваюся, наступного тижня підпишемо меморандум і розпочнеться процес виготовлення дозвільної документації. Також багато підприємців відмовилися від співпраці з нами», - зазначив Олександр Рачков.

Депутати прийняли інформацію до відома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перетворимо місто в базар.
Це ж додуматись - влаштувати перед Храмом Муз торговище.
Відповісти
Базарчики в центрі та в спальних районах -нормальне європейське явище. Місто для людей, у ньму має бути зручно та в кроковій доступності. А про бруд це питання до жителів та комунальних служб- не смітіть та прибирайте і буде чисто. А про храм- то він сам вже давно як ринкова площа -все за гроші.так що нема чого на нього кивати
Відповісти