«Голос Луцька»: що лучани знають про «Варту порядку» і Тиводара

«Голос Луцька»: що лучани знають про «Варту порядку» і  Тиводара
Інформаційне агентство ВолиньPost продовжує рубрику «Голос Луцька».

У черговому випуску ми запитали мешканців обласного центру: «Чи чули ви про «Варту порядку» та затримання її керівника Олександра Тиводара?» та «Якою була б ваша реакція, якби ви дізналися, що за вами стежать озброєнні люди?».

Нагадаємо, 8 серпня в Луцьку посеред вулиці затримали голову «Варти порядку» Олександра Тиводара. Також обшуки відбулися на офісі громадського формування та в будинку Тиводара, ще кількох членів цієї організації. У прокуратурі пояснили, що оперативні заходи відбуваються в межах справи щодо стеження за людьми, збору інформації та контрабандного переміщення через кордон спецзасобів.

10 серпня суд звільнив його під особисте зобов'язання не покидати Луцьк та носити електронний браслет. Тиводару інкримінують порушення за ч. 2 ст. 201 та ч. 2 ст. 359 Кримінального кодексу злочинів, тобто контрабанда та Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації. Згодом додалися статті про організацію побиття та збереження зброї. Це ч. 1 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження) і ч. 1 ст. 263 (незаконне носіння, зберігання). В обвинуваченні згадали й про побиття лідера "Національного корпусу" на Волині, атовця Андрія Д'яченка.

ДИВИТИСЯ ІНШІ ВИПУСКИ «ГОЛОСУ ЛУЦЬКА»




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Голос Луцька»: що лучани знають про «Варту порядку» і Тиводара
11 серпень, 2017, 16:43