Водій автобуса відмовився перевозити атовця за пільговим квитком

Водій автобуса відмовився перевозити атовця за пільговим квитком
Прикрий інцидент трапився з учасником бойових дій, колишнім військовослужбовцем 51-ї окремої механізованої бригади Артемом Комісарчуком.

Про це повідомляє журналістка Жанна Білоцька у Facebook.

Хлопець більше року перебував у полоні разом із підполковником Фураєвим. Їх останніми з усіх полонених бригади визволили у вересні 2015 року.

Повертаючись із заробіток разом із п'ятьма товаришам атовцями, у Тернополі вони взяли пільгові квитки на автобус. Однак водій відмовися їх везти,мовляв, така воля перевізника: пільговиків не брати. Хлопці звернулись до адміністрації автовокзалу за поясненнями і підтримкою, але там, за словами Артема, стали на бік перевізника.

«Коли ж атовці почали доказувати, що є закон, згідно якого вони мають право на пільговий переїзд, наштовхнулись на хамство. Зрозумівши, що по-хорошому не вийде, сіли в автобус і відмовились платити повну вартість квитка», - йдеться в дописі.

«Це жах! Так і хочеться сказати: «Дякую, тобі ненько Україно за «нове житя». Напевно за нього ми воювали. А насправді дуже боляче було сьогодні оце все вислухати і пережити. Таке враження, ніби об нас ноги витерли. І це за те, що хотіли скористатись своїм законним правом на перевезення», - цитує Білоцька Артема Комісарчука.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інцидент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора попустити наших перевізників....
Відповісти
Я звичайно За безкоштовний проїзд учасників АТО але вибачте питання
- чи можливо по пільгах заправити автобус
- купити запчастини?
В магазині що хліб за посвідчення дають чи ковбасу??? Кругом плати а в автобусі не плати? Це неправильно!
Відповісти
Яка ж ненависть до укранців пробирає, коли читаю такі статті. Ці хлопці, жертвуючи власним життям, захищають зади тих перевізників. Якби не вони то невідомо чи б ці зади були ще живі і чи була б в нас країна. І це отака подяка солдатам. Соромно мені за нашу країну.
Відповісти
А правильно ,що одні воювали , а інші були біля жінок і дітей і заробляли на сімю , а не на бронижелет на лікі в сувору зиму , на одіяло та на ту саму їжу і багато іншого .Вам незрозуміти , а діти відчували вставали зранку і лягали зі словами ТАТО , і особливо вашко, донька плаче ,щоб ніхто небачив. А як дітки ,яких тати неповернулись , глянули б їм у очки і все зрозуміли . Війна незрозуміла .......... Боляче коли ті хто ДЯКУВАТИ БОГУ ЗАЛИШИВСЯ ДОМА , зараз дозволяють собі осуд , хамство .Бережи Боже всіх нас .
Відповісти
Я не воював , але якщо держава призначила виконуєм , якщо некомпенсується перевізнику добивайтесь в держави , а сваритись з такими людьми позор вам , особливо коли докір чуєш в їх сторону незнаючи де ,як і що було з тією людиною. А те що самозванці бувають то вони бувають і серед інших категорій.
Відповісти
Останні новини
Водій автобуса відмовився перевозити атовця за пільговим квитком
12 серпень, 2017, 00:41