«Металіст» програв на виїзді австрійцям, а «Дніпро» вдома розгромив шведів. ВІДЕО

«Металіст» програв на виїзді австрійцям, а «Дніпро» вдома розгромив шведів. ВІДЕО
Харківський «Металіст» програв на виїзді австрійцям, а дніпропетровське «Дніпро» розгромило шведів: обидва клуби продовжують боротьбу у наступних раундах Ліги Європи.

Дніпропетровський "Дніпро" та харківський "Металіст" після групового етапу Ліги Європи поповнили клубну скарбничку на 2,3 та 2,1 мільйони євро відповідно, пише ТСН.

Харківський "Металіст" зазнав поразки від "Рапіду" у заключному турі групового етапу Ліги Європи. Матч на стадіоні "Ернст Хаппель" завершився з рахунком 1:0 на користь господарів. Єдиний гол у цьому досить нудному матчі записав на свій рахунок Дені Алар.



У підсумку, харків'яни допомогли австрійцям набрати перші очки у турнірі і не зганьбитися перед вболівальниками. Ця поразка не вплинула на ситуацію у турнірній таблиці. Команда Мирона Маркевича з першого місця вийшла у євровесну.

"Дніпро" з хорошим настроєм завершив відбір до плей-офф Ліги Європи. 6 грудня при підтримці рідних трибун підопічні Хуанде Рамоса розгромили шведський АІК з рахунком 4:0. У такому блискучому стилі дніпропетровці оформили 14-ту поспіль домашню перемогу в цьому півріччі.

Так, на 20 хвилині матчу пенальті, який заробив Роман Зозуля, вдало реалізував Нікола Калініч. А далі вже Зозуля двічі розписався у воротах шведського голкіпера на 39 і 52 хвилинах. Під завісу зустрічі Сергій Кравченко забив і свій гол у ворота АІК.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Металіст» програв на виїзді австрійцям, а «Дніпро» вдома розгромив шведів. ВІДЕО
07 грудень, 2012, 11:43